Partner pro volnočasové aktivity

Autor

Gopass vám zpříjemní dovolenou! Otvírá brány do lyžařských středisek na Slovensku, v Česku, Polsku, Rakousku a v Itálii, taktéž do nejlepších slovenských vodních parků. Je vaším klíčem k ověřeným horským střediskům, vodním parkům a souvisejícím produktům a službám. Kam povedou vaše kroky s Gopassem? Záleží nám na vaší spokojenosti, proto Gopass neustále rozvíjíme a modernizujeme, aby vám nabídl všechno potřebné pro jednoduché plánování celoročních sportovních zážitků. Sluneční paprsky na dokonale zasněžené sjezdovce i relaxace v léčivé termální vodě, to všechno máte s Gopassem na dosah. Jednoduše řečeno, je ideálním partnerem pro vaše volnočasové aktivity a byl stvořen pro všechny, kteří vyhledávají nejlepší nabídky na trhu a nejkrásnější zážitky.
 

Partner pro volnočasové aktivity

Gopass není jen skipas

Gopass vám nabízí nejvýhodnější skipasy, ale není to jeho jediná funkce. Je platformou, na které koupíte i lístky do vodních parků, zábavních parků, golfových středisek, na lanovky v horských střediscích během zimní i letní sezóny, služby v lyžařských školách a půjčovnách, vstupenky na akce a koncerty ve střediscích a prostřednictvím Gopassu můžete koupit i ubytování v nejlepších lokalitách se slevou. Nabízí vám množství služeb, díky kterým vás od dokonalé dovolené za dobrou cenu dělí jen pár kliků. 

Potěšení pro duši i peněženku

S věrnostním programem od Gopassu získáváte body za nákup, které můžete použít na zlevněný nákup vybraných produktů a služeb na e-shopu gopass.travel a v partnerských kamenných provozovnách. Údaje z věrnostní kartičky můžete nahrát do mobilní peněženky a když to bude nutné, ukážete ji na pokladně, případně v samoobslužném kiosku. V mobilu si můžete zkontrolovat počet věrnostních bodů, taktéž nabít kredit na vaše konto. Tento kredit můžete použít v online prostředí i při platbách za služby ve středisku. Kreditem na vašem kontě můžete zaplatit například v restauraci, nebo si vaše děti mohou koupit malé občerstvení v lyžařské škole pomocí kreditu na kartě. Záleží nám na tom, aby byl pobyt na horách jednoduchý a výhodný hlavně pro rodiny s dětmi.

Benefity Gopass programu vám nabízejí zábavu a pořádnou dávku motivace. Můžete sledovat vaše lyžařské statistiky a porovnávat je se statistikami vaší rodiny a přátel. Takovouto zábavu zažijete díky funkci SkiChallenge. Budete mít přehled o tom, kolik jízd jste absolvovali a kolik výškových či vzdálenostních kilometrů jste prolyžovali za den nebo za celou sezónu. Pravidelně vymýšlíme různé výzvy pro všechny nadšené sportovce a turisty. S Gopassem nepoznáte nudu během celého roku.

Gopass jde s dobou

Aktivně nasloucháme potřebám našich uživatelů a neustále zlepšujeme a modernizujeme naše produkty a služby. Aktivně rozvíjíme Gopass mobilní aplikaci, kterou už brzy aktualizujeme a dostane modernější vizuál. Díky tomu bude aplikace ještě atraktivnější a jednodušší na používání. Našim cílem je, aby byl váš pobyt ve středisku příjemným a jedinečným zážitkem. 

Gopass v podobě kartičky s čipem je nezbytný už jen při průchodu turniketem lanovky. Všechny ostatní funkce Gopassu můžete používat se smartphonem. Stačí jednoduchá registrace do mobilní aplikace a naplno si můžete užívat všechno, co vám nabízíme.

Záleží nám na to, aby byl pro vás Gopass partnerem, který vám poskytne vše potřebné pro vaše volnočasové aktivity ve střediscích. Gopass aplikaci používá už více než 150 tisíc uživatelů, přidejte se k nim a mějte hory a termální prameny na dosah kdykoliv během roku.

Homescreen – aktuální přehled o středisku

S aktualizací mobilní aplikace přichází i funkce homescreen. Díky ní uvidíte v aplikaci aktuální nabídku ve vybraném horském nebo vodním středisku. Zobrazí se vám feed s kompletními aktuálními informacemi o nabídce ubytování, restaurací, produktů a dozvíte se i o aktuálním počasí, které si můžete ověřit náhledem přes webkamery dostupné v aplikaci. Nemusíte myslet na všechno, Gopass vám sám ukáže vše potřebné. V tomto prostředí aktuálních informací můžete zrovna i nakoupit a následně si naplno užít dovolenou snů ve vybraném horském či vodním středisku.
 

  • Partner pro volnočasové aktivity
  • Partner pro volnočasové aktivity
  • Partner pro volnočasové aktivity
Světový unikát! Krkonošská 70 nabídne událost, kterou jinde nezažijete
Autor

Březen začneme hned legendárním závodem s názvem Krkonošská 70 MONZAS, který nabízí mimo individiální formát i jedinečný závod hlídek na 25, 50 a 70km! Přijeď s kámošema 4. března do Špindlerova Mlýna a zapiš se do historie. 

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence