38. ročník tradičního a velice oblíbeného Šumavského skimaratonu TV NOVA bude!

Autor

Ahoj lyžaři, 

máme velkou radost, protože ti můžeme oznámit, že 38. ročník oblíbeného Šumavského skimaratonu TV NOVA se tento víkend, 25. - 26. února uskuteční! 

38. ročník tradičního a velice oblíbeného Šumavského skimaratonu TV NOVA bude!

Dneska ráno jsme vyrazili na Šumavu, protože poslední dny zde teploměr přes den ukazoval teploty nad nulou a do toho pravidelně pršelo. Podmínky jsou však dostatečně kvalitní na to, aby závod bylo možné uskutečnit. Nemusíš se bát, neorganizovali bychom závod, kterému bychom nevěřili a nesplňoval by naše přísná kritéria. Zážitek, spokojenost a bezpečnost každého účastníka je pro nás na prvním místě. 

Podmínky nám však nedovolují odstartovat závod z Kvildy a tak prosím počítej se startem z Modravy, jak tomu bylo na příklad v roce 2020 a 2021. S tím souvisí i úprava tras, které jsou bohužel nutné provést a o kterých tě budeme informovat zítra. 

Níže se můžeš kouknout na pár fotografií z dnešní návštěvy, která probíhala společně se zástupci místního klubu Fischer Ski klub Šumava Vimperk.  

Děkujeme za pochopení a těšíme se, že tě uvidíme na startu. 

Tým SPŽ a Fischer Ski klub Šumava Vimperk

  • 38. ročník tradičního a velice oblíbeného Šumavského skimaratonu TV NOVA bude!
  • 38. ročník tradičního a velice oblíbeného Šumavského skimaratonu TV NOVA bude!
Unikátní místo, mimořádný závod. Šumavský skimaraton TV NOVA je tady!
Autor

Během posledního únorového víkendu, 25. - 26. 2., se uskuteční 38. ročník Šumavského skimaratonu TV NOVA. Trasy závodu vedou krásnou přírodou Šumavského národního parku a na účastníky čeká nabitý program. Součástí programu jsou jak závody volnou, tak i klasickou technikou a samozřejmě, že nechybí ani dětské závody TV NOVA. Zároveň se jedná o závod, který je součástí Euroloppet tour a tak můžeš svoji aktuální formu poměřit s mezinárodní konkurencí! 

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence