Seriál závodů Stopa pro život a jeho poslední akce!

Autor

11. března se koná poslední z pětice závodů seriálu Stopa pro život. Vysočina Arena v Novém Městě na Moravě je totiž skutečnou mekkou českého sportu. Pokud tedy ty i tvoje rodina milujete běžecké lyžování, neváhejte. Akce pod názvem BALÍKOVNA Ve stopě Zlaté lyže je zárukou vaší maximální spokojenosti. 
 

Seriál závodů Stopa pro život a jeho poslední akce!

Závody pro všechny

Miluješ klasické lyžování, usilovně pracuješ na své kondici a pravidelně polykáš desítky kilometrů tréninkových dávek? Anebo si jen sem tam příležitostně vyrazíš s kamarády a rodinou do stopy? Či snad s běžkami teprve začínáš? Ať se již řadíš do jakékoliv kategorie, seriál závodů Stopa pro život je určen pro všechny, kdo milují pohyb v přírodě. Výkonnost ani věk nerozhoduje, cílem je radost z pohybu a vaše spokojenost. A pokud na akci vezmeš celou rodinu a své kamarády, tím lépe. 

Co na tebe čeká?

Především se můžeš těšit na perfektně připravené tratě v krásných kulisách moravské přírody a samozřejmě samotné Vysočina Areny. Nabídka samotných závodů je opravdu pestrá a každý si zde najde ten, který mu vyhovuje nejvíce. Pokud milujete klasickou techniku, těšit se můžete na tratě v délce 10, 15 nebo 20 kilometrů. A samozřejmě myslíme i na tvoje ratolesti, pro které jsou díky Nadaci PPF zdarma připraveny dětské závody TV NOVA. V žádném případě se nemusíš obávat konfrontace s výrazně mladšími či staršími soupeři, závody budou rozděleny do jednotlivých věkových kategorií. Jedním si ale můžeš být jist. Ať již se závodu zúčastníš s celou svou rodinou jen čistě pro radost z pohybu či budeš chtít ukázat své konkurenci, kdo je opravdový král bílé stopy, pokaždé si přijdeš na své. Pro ty nejambicióznější z tebe jistě bude velkou motivací slavnostní vyhlašování tří nejlepších závodníků v každé z vypsaných kategorií. 

Zázemí pro všechny

Pokud s běžeckým lyžováním teprve začínáš, nebo momentálně nemáš k dispozici patřičné vybavení, pak se můžeš s důvěrou obrátit na půjčovnu lyží, která se nachází v areálu. S jakýmkoliv problémem, dotazem či servisem lyží jsou ti navíc připraveni pomoci organizátoři akce. Průběh všech závodů bude pod pečlivým dohledem lékařské služby.

A samozřejmě o svou dávku zábavy nepřijdou ani tvoje děti, pro které je připraven pestrý doprovodný program, kde nebude o veselé okamžiky nouze.

Takže nezapomeň, 11. března v Novém Městě na Moravě. Spousta zábavy a pohybu v krásné krajině s celou tvoji rodinou bude tím nejlepším rozloučením se Stopou.

Těšíme se na tebe!

Termíny pro rok 2023 jsou tady, připrav si diář
Autor

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence