Nebojte se prevence a podpořte svoje zdraví!

Autor

Stará známá pravda, že je lepší problémům předcházet než řešit následky, je stále platná. O to překvapivější je, že řada z nás se vyhýbá pravidelným preventivním prohlídkám i cíleným screeningovým vyšetřením, která mohou odhalit začínající onkologická onemocnění v raných stádiích a tím výrazně přispět k úspěšnosti léčby. 

Nebojte se prevence a podpořte svoje zdraví!

V ZP MV ČR věříme v prevenci, proto od roku 2023 nově přispíváme klientům až 250 Kč na ambulantní rehabilitaci nebo sportovní aktivity nad rámec základních programů, pokud absolvovali alespoň jedno z níže uvedených screeningových vyšetření od 1. ledna 2021.

Příspěvek bude proplacen klientům, kteří absolvují vyšetření, kde spadají do rizikové skupiny, pouze pokud bylo vyšetření hrazeno z veřejného zdravotního pojištění. O příspěvek mohou požádat také dívky od 15 let, kde je již vyšetření děložního hrdla hrazeno.
 

Zlepšete nejen své fyzické zdraví
Autor

V posledních letech zkušenosti mnoha profesionálních sportovců ukazují, že kromě perfektní fyzické kondice a dobrého zdravotního stavu se na dosaženém výkonu nejen při závodech projevuje i duševní pohoda.

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence