Letos nebudeme vyhlašovat celkové pořadí seriálu...

Autor

Sezona je sice v plném proudu, ale asi se všichni shodneme na tom, že podmínky pro závody v běžeckém lyžování by mohly být lepší. Museli jsme se zatím vypořádat s několika překážkami, například s přeložením akce BALÍKOVNA Ve stopě Zlaté lyže na březnový termín nebo s kompletním zrušení akce CARDION Karlův běh.

Letos nebudeme vyhlašovat celkové pořadí seriálu...

Jak jsme již zmínili, letos zkrátka není tolik sněhu, abychom byli schopni připravit v závodních destinacích trasy o délkách, které jsme původně plánovali. S tím souvisí i formáty pro jednotlivé akce.

Dalším důvodem je, že se letos první plánovaná akce ve Vysočina Areně neměla započítávat do celkové klasifikace kvůli individuálnímu formátu. 

Letošní první akce, s názvem Jilemnická 50 s 211, musela být zkrácena, stejně tak jako 38. ročník Šumavského skimaratonu TV NOVA. Tím vším tě nechceme strašit, protože věříme, že zbytek sezony proběhne bez dalších změn. Bohužel počasí je jedna z mála věcí, které nedokážeme ovlivnit. 

Proto jsme se rozhodli, že by nebylo adekvátní po všech těchto zmíněných důvodech vyhlašovat celkové pořadí seriálu. 

Děkujeme za pochopení a věříme, že příští rok nám bude počasí přát více a sezona tak proběhne v plánovaném rozsahu. 

Tým SPŽ

Jak bude vypadat 38. ročník Šumavského skimaratonu TV NOVA?
Autor

Vzhledem k nepříznivým sněhovým podmínkám jsme však nuceni přistoupit k zásadním změnám v propozicích závodu. Změny se týkají délky tras, místa startu a cíle i časového programu.

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence