Jsme nuceni přesunout 53. ročník CARDION Karlova běhu / We are forced to move the 53rd CARDION Karlův běh

Autor
Jsme nuceni přesunout 53. ročník  CARDION Karlova běhu / We are forced to move the 53rd CARDION Karlův běh

* English version below

Z důvodu špatných sněhových podmínek a zároveň i s ohledem na předpověď počasí v nadcházejících dnech jsme nuceni letošní CARDION Karlův běh přesunout. 

Proto si do kalendářů zapište datum 2. - 3. března. Doufáme, že nám podmínky dovolí závod uspořádat. Pro představu, jak to na Božím Daru aktuálně vypadá, se můžete podívat na webkamery ZDE

Všem přihlášeným automaticky převádíme startovné na náhradní termín. Pokud si přejete vrátit startovné, ozvěte se na info@stopaprozivot.cz. 

Držme si palce do dalších týdnů.

Tým SPŽ a LK Slovan Karlovy Vary

// 

Due to poor snow conditions and also in view of the weather forecast for the coming days, we are forced to postpone this year's CARDION Karlův běh. 

Therefore, please put the date March 2-3 in your calendars. We hope that the conditions will allow us to organize the race. For an idea of what it looks like at Bozi Dar at the moment, you can check out the webcams HERE

We will automatically transfer the entry fee to an alternate date for all those who have registered. If you would like your entry fee refunded, please contact info@stopaprozivot.cz. 

Let's keep our fingers crossed for the next few weeks.

Team SPŽ and LK Slovan Karlovy Vary

Zákaz fluorových vosků: lyžařská revoluce musí vypuknout i v českých horách. Škodlivé látky v nich zůstanou navždy!
Autor

Nikdy nezmizí. Fluorované látky, které se každý den uvolňují v horách z lyžařských vosků, zůstanou v přírodě navždy. Dostanou se do půdy, vodních zdrojů i potravního řetězce. Mezinárodní lyžařská federace (FIS) nejen z tohoto důvodu již používání fluorovaných vosků zakázala, odborníci a výrobci ale upozorňují na závažné důvody, kvůli kterým by srovnatelné fluor-free alternativy měli využívat také rekreační lyžaři.

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence