Jilemnická 50 s 211 a aktuální informace

Autor

Všechny nás do jednoho zajímá aktuální stav tratí a informace ohledně uskutečnění závodu Jilemnická 50 s 211 příští víkend. 28.-29.1.2023, proto přinášíme aktuální stav a výhled na příští víkend.

Jilemnická 50 s 211 a aktuální informace

S ohledem na aktuální sněhové podmínky a předpověď počasí reálně uvažujeme pouze o jediné variantě, a to je USKUTEČNĚNÍ závodu na Horních Mísečkách

Po včerejší inspekci přímo v místě, které se zúčastnili členové ČKS SKI Jilemnice, Stopy pro život a Ski areálu Špindlerův Mlýn je situace následující: 

Lyžařská situace v současné chvíli není dobrá. Stadion a tratě jsou zledovatělé po nedělním dešti a vrstva sněhu se velmi různí do šířky i mocnosti vrstvy, nicméně k dnešnímu dni by regulérní závody proběhnout nemohly. Rolba na takto malou vrstvu nemůže vyjet, a ne všude je sníh. 

NA DRUHOU STRANU, předpověď slibuje zítra (ve středu) sněžení, a ještě větší sněžení je v současné chvíli hlášeno na sobotu. Což by situaci otočilo k tomu, že bychom byli schopni tratě upravit rolbou a závody uskutečnit…

Nechceme Vám lhát, čekáme na sníh. Každopádně jsme připraveni udělat všechno pro to, aby pokud to bude bezpečné a regulérní, jsme akci uskutečnili. Definitivní rozhodnutí vydáme v pondělí 23.1. večer s ohledem na aktuální situaci. 

Děkujeme za pochopení a držme si palce, pozitivní mysl je základ! 

Tým SPŽ


 

  • Jilemnická 50 s 211 a aktuální informace
  • Jilemnická 50 s 211 a aktuální informace
Krkonošská 70 počtvrté v řadě kořistí týmu Kasper SWIX. Mezi ženami nejrychlejší Tygřice
Autor
Fantastické výkony 700 nadšených běžkařů a příznivé, i když mrazivé počasí uzavřely ve

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence