Hlásíte se na gymnázium Open Gate? Přihlášky a žádosti o stipendium: do 1. března

Autor

Kvalitní vzdělání je bránou do lepšího života. A protože v Nadaci The Kellner Family Foundation věříme, že taková brána má být otevřená pro motivované děti se studijním potenciálem, bez ohledu na ekonomické a rodinné zázemí, v němž vyrůstají, poskytujeme studentům gymnázia Open Gate sociální stipendia. Žádosti přijímáme ještě před nástupem do prvního ročníku osmiletého gymnázia, a to do středy 1. března. 

Hlásíte se na gymnázium Open Gate? Přihlášky a žádosti o stipendium: do 1. března

Rodič, zákonný zástupce, učitel, sociální pracovník nebo třeba jen osoba z blízkého okolí. Ti všichni mohou jedním kontaktem změnit budoucnost šikovného dítěte. Právě teď totiž přijímáme žádosti o sociální stipendia pro studenty osmiletého gymnázia Open Gate. Díky možnosti ubytování studentek a studentů na kolejích přímo v areálu školy se tak otevírá možnost získat kvalitní vzdělání opravdu každému dítěti z kteréhokoliv koutu České republiky.

Pro koho je sociální stipendium a co pokrývá?

Sociální stipendia umožňují studium na osmiletém gymnáziu Open Gate dětem ze složitých rodinných a ekonomických poměrů. Výše stipendia se odvíjí od příjmu a majetkových poměrů rodiny a může být uděleno v plné výši ročního školného nebo s částečným příspěvkem rodiny studenta. Podmínkou pro poskytnutí je úspěšné složení přijímacích zkoušek.

Formulář žádosti o stipendium je možné vyplňovat postupně, až do 1. března 2023, kdy je třeba kompletní žádost odeslat. Pokud se budete chtít poradit, obraťte se na Petru Štětkovou, která je v Nadaci The Kellner Family Foundation koordinátorkou stipendií Open Gate.


Kdy se dozvím, zda bylo stipendium schváleno?

Žadatele o stipendium vyrozumíme spolu s výsledkem přijímacího řízení na gymnázium.

A proč se hlásit právě na Open Gate?

Každému učiteli ze školy Open Gate jde především o všestranný rozvoj dětí a mladých lidí, kteří školu navštěvují. Studentky i studenty vedou k aktivnímu zapojení do dění v komunitě, v bezprostředním okolí, ale i na opačném konci světa. A díky ubytování na studentských kolejích výuka zdaleka nekončí zvonkem po poslední vyučovací hodině. Odpoledne následují kroužky a akademické kluby, studenti se společně zapojují do dobrovolnických aktivit, učí se pomáhat mladším spolužákům a pro odpočinek a přípravu na další školní den mají k dispozici nádherný areál obklopený přírodou a lesy.

 

Krkonošská 70 počtvrté v řadě kořistí týmu Kasper SWIX. Mezi ženami nejrychlejší Tygřice
Autor
Fantastické výkony 700 nadšených běžkařů a příznivé, i když mrazivé počasí uzavřely ve

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence