Přípravy na Jilemnickou 50 jsou v plném proudu!

Autor

Už jen 10 dní zbývá do startu Jilemnické 50! Jste už přihlášeni? Těšíte se? My moc! Protože pro Vás chystáme závod na luxusním 15 km okruhu. Naše rolba a technici si pořádně mákli, aby pro Vás zprůjezdnili a připravili trasu, která bývá upravena opravdu jen pro tento závod.

Pokud se s tratí chcete trochu seznámit, bude celá trasa 15 km na víkend projeta, včetně stopy na klasiku. Tak hurá do stopy, na Rovinka na kafe a AŤ TO FRČÍ!

Mapu okruhu najdete ZDE


 

Přípravy na Jilemnickou 50 jsou v plném proudu!
Závod s nádechem historie - ČUS Jilemnická 50
Autor

Poslední lednový víkend bude opět patřit závodu ČUS Jilemnická 50. Jedná se o jednu z tradičních zastávek seriálu Stopa pro život. Právě tady se psala historie lyžování, neboť Jilemnice se považuje za kolébku tohoto sportu a Český krkonošský spolek SKI Jilemnice je nejstarším klubem v Čechách. Zde prostě nemůžete chybět. Bude to jízda a věřte, že tratě prověří nejen vaši fyzičku, ale i připravenost lyží. Děti startují ZDARMA. 

Pokračovat ve čtení

Stopa pro život

Autor Stopa pro život

Seriál Stopa pro život sdružuje pět oblíbených velkých  českých závodů v běžeckém lyžování. Každý je trochu jiný, má svoji jedinečnou historii, specifické kouzlo, jedinečnou závodní trasu a kulisu. 

Institucionální partneřiČESKÁ UNIE SPORTU
START Euroloppet
Czech ski
Hlavní PartneřiMonzas
Cardion
Oficiální partneřiRossignol
lawi
Craft
Generální Mediální PartnerTv nova
Mediální PartneřiRádio Impuls
Nordic Magazín
DodavateléHoralky
Loap
WASTECH
Marketingový partnerSport Invest
PartneřiTKF
Haakon Sport
Helland
Lill Sport
Velkoržnice Lipence